Ny maskinbygger

september 13, 2017

 

Mød Ole Lindberg Sørensen, vores nye maskinbygger.

Ole er uddannet maskinarbejder og har tidligere i sin karriere været med til at tegne og videreudvikle så forskellige konstruktioner som skæremaskiner, køleplader og konvektionsovne.

Læs mere


Eltraco Automation tager projektstyring til det næste niveau

august 29, 2017

 

God projektledelse er en forudsætning for ethvert vellykket automationsprojekt.

Derfor er vi glade for at have indgået et samarbejde med konsulent Christian Lyhr Jensen om at fungere som projektleder på udvalgte projekter.

Læs mere


Nyt medlem af MADE

august 29, 2017

Logo_til pressemeddelelser
Vi er glade og stolte over at være blevet en del af MADE, der arbejder for at gøre Danmark til verdens mest konkurrencedygtige produktionsland. Dermed er Eltraco Automation kommet i fornemt selskab med virksomheder som Danfoss, Terma, Vestas og mange flere.

 

Læs mere


Ny maskinbygger hos Eltraco Automation

august 16, 2017

 

Vi er super glade for at byde en ny medarbejder, Denis Urban, velkommen hos Eltraco Automation. Denis er uddannet automatiktekniker og skal være vores nye maskinbygger med særligt fokus på robot- og PLC-programmering samt elstyring.

Læs mere


Ny generation pick-and-place maskine fra Mycronic

august 10, 2017

 

Med MY300-serien har Mycronic sendt en ny generation pick-and-place maskiner på markedet. Med mere kompakthed og højere kapacitet end sin forgænger er MY300 et oplagt valg til morgendagens elektronikproduktion.

Læs mere


NIKO-Servodan køber ny screenprinter

august 3, 2017

 

Vi er glade for at have leveret endnu en SMT-maskine til en af vores gode kunder, NIKO-Servodan. Der er tale om en MPM Momentum screenprinter fra Speedline, som allerede har hjulpet NIKO-Servodan til at skære en fjerdedel af deres omstillingstid mellem forskellige serier.

Læs mere