Eltraco Automation og Robot Nordic indleder strategisk samarbejde

november 8, 2017

Nogle gange kan 1+1 godt give 3.

Det er tankegangen bag det samarbejde, Eltraco Automation har indledt med Robot Nordic – en anden robotintegrator fra Odense, der ligesom Eltraco Automation er medlem af robotklyngen Odense Robotics.

Læs mere


Ses vi på Productronica?

oktober 31, 2017

 

Om få uger er det tid til Productronica i München –  verdens førende elektronikmesse.

Vanen tro sender Eltraco Automation en ekspedition til det sydtyske for at mødes med leverandører og samarbejdspartnere – samt tage pulsen på, hvad der rører sig i branchen.

Læs mere


Eltraco Automation deltager på HI 2017

september 26, 2017


Den 3.-5. oktober løber Skandinaviens største teknologi- og industrimesse, HI 2017, af stabelen i Messecenter Herning. Og Eltraco Automation er selvfølgelig med som udstiller.

Du finder os på Odense Robotics’ fællesstand, hvor vi står klar til at fortælle mere om os og vores løsninger over en kop kaffe. Det foregår på stand L9220.

Håber vi ses.


Ny maskinbygger

september 13, 2017

 
Mød Ole Lindberg Sørensen, vores nye maskinbygger.

Ole er uddannet maskinarbejder og har tidligere i sin karriere været med til at tegne og videreudvikle så forskellige konstruktioner som skæremaskiner, køleplader og konvektionsovne.

Læs mere


Eltraco Automation tager projektstyring til det næste niveau

august 29, 2017

 

God projektledelse er en forudsætning for ethvert vellykket automationsprojekt.

Derfor er vi glade for at have indgået et samarbejde med konsulent Christian Lyhr Jensen om at fungere som projektleder på udvalgte projekter.

Læs mere


Nyt medlem af MADE

august 29, 2017

Logo_til pressemeddelelser
Vi er glade og stolte over at være blevet en del af MADE, der arbejder for at gøre Danmark til verdens mest konkurrencedygtige produktionsland. Dermed er Eltraco Automation kommet i fornemt selskab med virksomheder som Danfoss, Terma, Vestas og mange flere.

 

Læs mere