Produktion i Danmark fortsætter

februar 20, 2018

Det succesfulde samarbejde om at sætte fokus på elektronikproduktion i Danmark fortsætter til dette års elektronikmesse i Odense, E-18.

Eltraco Automation er blandt de seks udstillere, som vil udfordre den måde, vi tænker elektronikproduktion i Danmark. Det sker via proces-øer, workshops og foredrag.

Læs mere


Eltraco Automation deltager på E-18

januar 24, 2018

Logo_E-18

2018 kommer atter til at stå i elektronikkens år, når Danmarks største elektronikmesse, E-18, løber af stabelen i Odense den 11.-13. september. Og vanen tro deltager Eltraco Automation selvfølgelig på messen.

E-16 samlede over 142 udstillere og 3.600 besøgende i 2016. Fra Eltraco Automations side satser vi på, at dette års messe bliver et lige så stort tilløbsstykke med fokus på blandt andet robotbranchen, innovation og startups.

Læs mere


Produktionssoftware til Industri 4.0

december 11, 2017

Hos Eltraco Automation gør vi det mest i mekanik og elektronik. Men vidste du, at vi også sælger automationssoftware, der kan geare din virksomhed til Industri 4.0?

Vi har det danske agentur på MES-software fra AEGIS, FactoryLogix, der er blandt markedets førende leverandører af software til produktionsvirksomheder.

Læs mere


Eltraco Automation og Robot Nordic indleder strategisk samarbejde

november 8, 2017

Nogle gange kan 1+1 godt give 3.

Det er tankegangen bag det samarbejde, Eltraco Automation har indledt med Robot Nordic – en anden robotintegrator fra Odense, der ligesom Eltraco Automation er medlem af robotklyngen Odense Robotics.

Læs mere


Ses vi på Productronica?

oktober 31, 2017

 

Om få uger er det tid til Productronica i München –  verdens førende elektronikmesse.

Vanen tro sender Eltraco Automation en ekspedition til det sydtyske for at mødes med leverandører og samarbejdspartnere – samt tage pulsen på, hvad der rører sig i branchen.

Læs mere


Eltraco Automation deltager på HI 2017

september 26, 2017


Den 3.-5. oktober løber Skandinaviens største teknologi- og industrimesse, HI 2017, af stabelen i Messecenter Herning. Og Eltraco Automation er selvfølgelig med som udstiller.

Du finder os på Odense Robotics’ fællesstand, hvor vi står klar til at fortælle mere om os og vores løsninger over en kop kaffe. Det foregår på stand L9220.

Håber vi ses.